sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Urheilua, urheilua

Viime viikot olemme ottaneet aika rennosti. Leimun päivät ovat täyttyneet lähinnä maalaiselämästä nauttimisesta ja lenkkeilystä. Hihnaa ei ole tarvinnut paljon nähdä. Tänä iltana palaamme junalla Helsinkiin, kunnes pääsiäisenä on taas aika tulla tänne luonnon keskelle.

Treenipuoli on jäänyt todella vähälle. Tarvitsen selvästi säännöllisiä ohjattuja harjoituksia, että saisi tehtyä kotonakin jotain järkevää temppujen ja pienten seuraamispätkien lisäksi. Tämä kahden kaupungin välillä seilaus ei kyllä auta säännöllistä treeneissä käymistä. Pyörähdimme yhtenä viikonloppuna kuitenkin match showssa, mistä Leimu sai hienosti punaisen nauhan. Aluksi Leimun kehäkäytös oli aika äänekästä, mutta kun punaisten nauhan saaneiden oli aika mennä kehään, Leimu oli hipihiljaa, juoksi nätisti ja seisoi maltillisesti paikallaan. Vau! Pitää mennä pääsiäisnäyttelyyn tarpeeksi ajoissa, että Leimulla on aikaa tottua näyttelyn ihanuuteen ja rauhoittua.

Alla olevat kuvat on lauantailta, kun oli mitä mainioin hiihtosää. Näillä omatekemillä laduilla saa koiratkin juosta :).





Tutuille pitää haukkua pari sanaa. Tästä kuvasta huomaa kuinka hoikassa kunnossa Leimu on. Syöminen ei vaan ole niin hauskaa kuin juokseminen.




Minä ja Leimu.

Ravinäyte.

Leimu tykkäsi tarkistaa kaikki rannat maukkaiden hirven papanoiden toivossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti