maanantai 2. tammikuuta 2012

Tavoitteita vuodelle 2012

Joulu ja loma maalla on nyt vietetty ja on aika katsoa tulevaan. Kuten tähän hetkeen kai kuuluu, myös minä julkaisen (koiramaiset) uudenvuoden tavoitteet.

Vuoden vaihtumisessa on aina ilmassa toivoa ja puhtaalta pöydältä aloittamista. Kuten totesin eilen, vuoden ensimmäisenä päivänä, tammikuun valo näyttää jotenkin kirkkaammalta kuin joulukuun. Samalla olokin on energisempi. Tällaisessa ylenpalttisen innokkaassa mielentilassa kannattaa ehkä tehdä mieluummin uudenvuoden tavoitteita kuin lupauksia. Tässä siis meidän tavoitteet vuodelle 2012 - Leimun elämän toiselle vuodelle:

  • Treenaa BH-kokeeseen. Eniten työtä taitavat vaatia paikallaolo häiriössä sekä seuraamisessa oikea paikka ja koko pitkän kaavion kestävän innon ylläpito. Tämän tavoitteen kunnianhimoinen ja hurjasti työtä vaativa versio: BH-koe jo tämän vuoden puolella (?).
  • Haku jatkuu. Hakutreenit kaksi kertaa viikossa. Jatketaan samaan malliin ja ruvetaan harjoittelemaan ilmaisua (todennäköisesti haukku).
  • Kokeillaan agilityä. Veikkaan, että agility voisi olla Leimusta huippuhauskaa. Tämä tavoite toteutuu jo pian...
  • Näyttelyitä. Kun Leimu näyttää siltä, että se kuuluu pentujen sijaan junioreihin tai nuoriin, mennään näyttelyihin. Ja vaikka Leimu olisikin vielä pikkuinen, pyörähdetään ainakin Lappeenrannan pääsiäisnäyttelyssä. Mätsäreissä voisi käydä harjoittelemassa.
  • Terveystarkastukset. Virallisiin lonkkakuvauksiin voi viedä yksivuotiaan koiran.
  • Häiriötreeniä. Leimu rakastaa ihmisiä, koiria, lintuja, oravia, lunta... Vahvistan sitä, että myös minä, namit ja lelut ollaan aivan huippuja. Häiriötreeniä lenkeillä sekä lappalaisten ja palveluskoirien treeneissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti